Αυτοκρατορική Κίνα - Holiday Tours Travel Agency Nicosia Cyprus

Αυτοκρατορική Κίνα

Καλοκαίρι
From€2,495
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

628


Χρειάζεστε βοήθεια;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

T +357 22 666 888
E sales@holidaytours.com.cy

11 ημέρες | 8 νύχτες
Availability : 15.07, 06.08, 13.08.24
Λάρνακα
Πεκίνο
Ο Προορισμός...

Ένα ταξίδι σε μια από τις πιο συναρπαστικές χώρες του κόσμου την Κίνα! Ένας προορισμός αλλιώτικος από όλους τους άλλους, που θα σας προσφέρει μοναδικές αναμνήσεις!

Αναχωρήσεις

15.07, 06.08, 13.08.24 (HOLΧ)

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Πεκίνο & Σαγκάη - Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Διαμονή για τρία (3) βράδια στο Πεκίνο σε ξενοδοχείο 4* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
 • Διαμονή για δύο (2) βράδια στη Σιάν σε ξενοδοχείο 4* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
 • Διαμονή για τρία (3) βράδια στη Σαγκάη σε ξενοδοχείο 4* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
 • Χρήση δωματίου μέχρι τις 6:00 το απόγευμα την τελευταία μέρα.
 • Δείπνο με πάπια Πεκίνου σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο.
 • Μεταφορές Πεκίνο - Σιάν και Σιάν - Σαγκάη με το υπερσύγχρονο τρένο Jinghu.
 • Δικαιώματα εισόδων στους χώρους των επισκέψεων.
 • Μεταφορές, εκδρομές , ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο αναλυτικό πρόγραμμα με τοπικούς αγγλόφωνους ξεναγούς.
 • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός/συνοδός.
 • Μια αποσκευή μέχρι 25 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 7 κιλά.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Έξοδα έκδοσης βίζας.
 • Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων.
 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
 • Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα πιο πάνω ή αναγράφεται σαν προαιρετικό η προτεινόμενο

Σημείωση:

 • Η διαδικασία έκδοσης βίζας γίνεται διαδικτυακά από τους ταξιδιώτες και εν συνεχεία ακολουθεί προσωπική συνέντευξη στην πρεσβεία της Κίνας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://cova.cs.mfa.gov.cn (Τα διαβατήρια σας πρέπει να έχουν ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες).
 • Στο πρόγραμμα έχουν συμπεριληφθεί επισκέψεις σε καταστήματα/εργοστάσια για αγορές με βάση την Κινέζικη νομοθεσία. Κατά τις επισκέψεις μας δεν είστε υποχρεωμένοι να προβείτε σε οποιεσδήποτε αγορές.
 • Σας προσφέρουμε δωρεάν παραμονή για 6 ώρες στο Al Maha Lounge της Qatar Airways μέχρι την αναχώρηση της πτήσης σας Ντόχα-Πεκίνο.
 • Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 30% της αξίας του ταξιδιού.
 • Εξόφληση μέχρι 21 μέρες πριν την αναχώρηση.
 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 100.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
Πρόγραμμα

1η - 2η ΜέραΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΕΚΙΝΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το Πεκίνο με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους. Άφιξη στο Πεκίνο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η ΜέραΠΕΚΙΝΟ - ΤΙΕΝ ΑΝ ΜΕΝ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ - ΘΕΡΙΝΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ

Πρόγευμα και αναχωρούμε για ένα μνημείο-σύμβολο, τη πλατεία Τιεν Αν Μεν ή πλατεία της Ουράνιας Γαλήνης. Στο εθνικό σύμβολο της Κίνας που θεωρείται η μεγαλύτερη πλατεία του κόσμου, θα δούμε το γιγάντιο πορτραίτο του Μάο που μας προσκαλεί στα πορφυρά τείχη και από εκεί στο εσωτερικό της απαγορευμένης πόλης. Η θρυλική πολιτεία των 9999 αιθουσών φιλοξένησε 2 αυτοκρατορικές δυναστείες των Μινγκ και των Κινγ. Συνεχίζουμε για τα Θερινά Ανάκτορα που κτίστηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας αυτοκρατορικής δυναστείας της Κίνας, Τσινγκ. Τα Θερινά Ανάκτορα με την γραφική λίμνη Κουμίνγκ που είναι σήμερα το μεγαλύτερο πάρκο της χώρας. Τελειώνουμε την σημερινή μας ξενάγηση με επίσκεψη σε εργοστάσιο μαργαριταριών. Διανυκτέρευση.

4η ΜέραΠΕΚΙΝΟ - ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ - ΤΑΦΟΙ ΤΩΝ ΜΙΝΓΚ

Πρόγευμα και ξεκινάμε με ξενάγηση στο Σινικό Τείχος. Άφιξη στo Juyongguan όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο πλακόστρωτο του τείχους και νοερά να μεταφερθούμε στην πολυτάραχη εποχή των δυναστειών. Ακολούθως σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε για λίγο στην υπαίθρια αγορά της περιοχής. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε τους τάφους της δυναστείας των Μίνγκ και να περπατήσουμε στον ιερό δρόμο με τα μυθικά ζώα – φύλακες των τάφων – και τους Μανδαρίνους. Κατά την επιστροφή μας στο Πεκίνο θα περάσουμε από την «Φωλιά του Πουλιού», το γνωστό Ολυμπιακό στάδιο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε ένα εργοστάσιο jade (νεφρίτης). Το βράδυ θα απολαύσουμε το δείπνο μας με την περίφημη πάπια Πεκίνου σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.

5η ΜέραΠΕΚΙΝΟ - ΣΙΑΝ

Μετά το πρόγευμα θα μεταφερθούμε στο σταθμό για να επιβιβαστούμε στο υπερσύγχρονο τρένο Jinghu για να μας μεταφέρει στη Σιάν, την πόλη θησαυροφυλάκιο του Κινέζικου πολιτισμού και από τις παλαιότερες πόλεις της Κίνας με περισότερα από 3000 χρόνια ιστορίας. Η πόλη υπήρξε το ανατολικό άκρο στο δρόμο του μεταξιού και πρωτεύουσα πολλών δυναστειών. Άφιξη, παραλαβή και επίσκεψη στο Βουδιστικό Μοναστήρι με την Παγόδα της μεγάλης άγριας χήνας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

6η ΜέραΣΙΑΝ - ΠΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε τη μεγαλύτερη ίσως αρχαιολογική ανακάλυψη του 20ου αιώνα, τον θρυλικό πήλινο στρατό, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η ανακάλυψη του έγινε το 1974 από αγρότες της περιοχής που προσπαθούσαν να ανοίξουν ένα πηγάδι. Αυτό το θαύμα θα επισκεφθούμε σήμερα, ένα Μουσείο 6.000 πήλινων στρατιωτών σε φυσικό μέγεθος, που στέκουν φύλακες στο Μαυσωλείο του πρώτου αυτοκράτορα της Κίνας Τσιν Σι Χουάνγκ. Οι εργασίες κατασκευής ξεκίνησαν 246 π.χ. και κράτησαν πάνω από 40 χρόνια. Οι πήλινοι στρατιώτες κρατούν χάλκινα όπλα, ξίφη, δόρατα, μαχαίρια και είναι παρατεταγμένοι σε θέση μάχης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα καλοδιατηρημένα τείχη της δυναστείας των Μινγκ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η ΜέραΣΙΑΝ - ΣΑΓΚΑΗ

Πρόγευμα. Θα μεταφερθούμε στο σταθμό του τρένου για να επιβιβαστούμε στο υπερσύγχρονο τρένο Jinghu το οποίο θα μας μεταφέρει στη Σαγκάη. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα σας προσφέρει εικόνες ανεπανάληπτης ομορφιάς. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο κέντρο της παλιάς πόλης και να δοκιμάσετε τσάι γιασεμί σε ένα από τα πολλά τεϊοποτεία. Διανυκτέρευση.

8η ΜέραΣΑΓΚΑΗ

Μετά το πρόγευμα θα έχουμε ξενάγηση της πόλης. Ξεκινάμε με επίσκεψη στο μουσείο της Σαγκάης, μετά ακολουθεί περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης, που περιλαμβάνει τον Kήπο Γιού Γιουάν στην παλιά πόλη, το Βουδιστικό μοναστήρι όπου θα δούμε το σπάνιο έργο τέχνης-το άγαλμα του Bούδα από άσπρο jade, με την γλυκιά και γεμάτη κατανόηση έκφραση, τις υπέροχες πλατείες και τις παλιές συνοικίες και στη συνέχεια θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στο ποταμό Huangpu. Τελειώνουμε την σημερινή μας ξενάγηση με επίσκεψη σε εργοστάσιο μεταξιού. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον Πύργο της Τηλεόρασης, που έχει ύψος 263 μέτρα, για μια συγκλονιστική θέα της πόλης. Διανυκτέρευση.

9η ΜέραΣΑΓΚΑΗ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΣΑΓΚΑΗ

Σήμερα θα έχουμε μια ολοήμερη εκδρομή που θα μας φέρει στην υδάτινη πολιτεία, το κοντινό Σουτσόου. Η πόλη του νερού, του ρυζιού και του μεταξιού κτισμένη σε 14 κανάλια με 350 πέτρινες γέφυρες, ονομάσθηκε από τον Μάρκο Πόλο όταν την επισκέφθηκε σαν η «Βενετία της Ανατολής» και είναι διάσημη για τους παραδοσιακούς κινέζικους κήπους της. Η περιπατητική ξενάγηση στα γραφικά, στενά δρομάκια της παλιάς πόλης και η βαρκάδα στα κυριότερα από τα αναρίθμητα κανάλια της θα σας ενθουσιάσουν. Το απόγευμα επιστρέφουμε στη Σαγκάη. Το βράδυ σας προτείνουμε ακροβατικό πρόγραμμα όπου οι κινέζοι ακροβάτες φημίζονται για τη δεξιοτεχνία τους. Διανυκτέρευση.

10η - 11η ΜέραΣΑΓΚΑΗ - ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας για να ολοκληρώσετε τις αγορές σας. Τα δωμάτια θα είναι στη διάθεση σας μέχρι τις 6:00 το απόγευμα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Σαγκάης για να πάρουμε τη πτήση για Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στην Λάρνακα εντυπωσιασμένοι από μία χώρα με ανυπέρβλητη ιστορία και πολιτισμό, αμέτρητα αξιοθέατα αλλά και φυσική ομορφιά.

Χάρτης

Τιμές - Πτήσεις
Αναχωρήσεις Δίκλινο Μονόκλινο Παιδί
15.07.24 €2495 €2975 €1995
06 & 13.08.24 €2565 €3045 €2065

Σημείωση: Οι πιο πάνω τιμές είναι ανά άτομο.


Με πτήσεις της Qatar Airways

Από Προς Πτήσεις ‘Ωρες
Λάρνακα Ντόχα QR 266 13:05 – 16:40
Ντόχα Πεκίνο QR 892 02:05 – 15:00
Σαγκάη Ντόχα QR 871 00:35 – 04:50
Ντόχα Λάρνακα QR 265 08:15 – 12:05
From€2,495
Book Now

Proceed Booking